هزینه‌ های گمرکی صادرات ورق کارتن به کشورهای همسایه

هزینه های گمرکی صادرات ورق کارتن

هزینه های گمرکی صادرات ورق کارتن به کشورهای همسایه از جمله موضوعات جذاب و مهمی است که می‌تواند در تصمیم گیری‌های تولید کنندگان ایرانی برای تجارت و صادرات نقش اساسی ایفا کند.

زیرا زمانی که یک محصول و کالا قرار است صادر گردد نیاز است که هزینه های تولید، خرید و فروش و نیز هزینه‌های مرتبط با صادرات در نهایت با سود فروش آن تناسب داشته باشد.

به همین جهت نیاز است که پیش از صادرات هر محصولی هزینه‌های گمرکی آن بررسی شود، سپس بر اساس آن هزینه‌ها سود نهایی برآورد گردد.

بدانید: به کدام کشورها می‌توانیم ورق کارتن صادر کنیم؟

هزینه های گمرکی

هزینه‌های گمرکی شامل تمامی هزینه‌هایی می‌شود که برای صادرات و واردات انواع کالاها و محصولات از تجار دریافت می‌گردد. این هزینه‌ها مبلغ واحد و ثابتی ندارد. زیرا که حجم محصولات صادراتی، نوع محصولات صادراتی و سایر پارامترها در تعیین هزینه‌ها نقش دارند.

علاوه بر آن نیز کشور مقصد صادرات به نسبت دوری یا نزدیکی خود به کشور مبدا، حقوق گمرکی را کاهش یا افزایش خواهد داد. به همین دلیل تعرفه های گمرکی هر کالا یا محصول را در لیست‌های جداگانه و برحسب کدهای مشخصی اعلام می‌کنند.

تعرفه های گمرکی به طور کلی از سوی وزارت‌خانه‌های مرتبط دولتی تعیین می‌گردد و سالیانه درصدی از تعرفه‌ها افزایش می‌یابد.

بخوانید: شیوه های ارسال ورق کارتن به کشورهای همسایه

هزینه‌های گمرکی شامل چه مواردی می‌شود؟

مهم‌ترین مواردی که در هزینه‌های گمرکی اثرگذار است، به شرح زیر است:

  • انبارداری یا نگه داری مرسوله‌ها در گمرک
  • باربری
  • بارگیری
  • بارچینی یا به اصطلاح صفافی
  • تخلیه بار و مرسوله‌ها
  • آزمایش
  • تعرفه بندی مرسوله‌ها
  • کارشناسی موارد ارسالی
  • ارسال کالاها و محصولات

میزان هزینه های گمرکی ورق کارتن برای صادرات به کشورهای همسایه

هنگام صادرات ورق کارتن به کشورهای همسایه نیاز است که یکسری موضوعات مورد ارزیابی قرار گیرند. مثلاً کشور مقصد و حجم محصولات صادراتی در تعیین هزینه‌ها نقش اساسی دارد. بنابراین نمی‌توانیم هزینه های گمرکی صادرات هر میزان از ورق کارتن به کشورهای مختلف را به شکل ثابت و نهایی اعلام کنیم.

زمانی که یک تولید کننده ورق کارتن در صدد صادرات حجمی از ورق کارتن به کشور های همسایه بود، نیاز است که روند قانونی تجارت این محصول را پیگیری کند. برای مثال نیاز است که از گمرک های مربوطه هزینه‌ها را جویا شود.

مسئولین گمرک نیز در ابتدا اطلاعاتی در خصوص محموله صادراتی دریافت می‌کنند تا بر اساس معیارهای تعیین شده هزینه گمرکی را برایشان محاسبه نمایند.

بیشتر بدانید: دلایل صادرات ورق کارتن به کشورهای همسایه

خاتمه

در بخش‌های مختلف این مقاله اطلاعاتی کلی را در زمینه هزینه‌های گمرکی صادرات ورق کارتن به کشورهای همسایه ارائه کردیم. روشن گردید که هزینه صادرات تمامی محصولات و کالاها برحسب تعرفه‌های گمرکی مشخصی تعیین می‌شوند و عدد ثابتی را نمی‌توان برای تمامی آن‌ها اعلام کرد.

[ثبت امتیاز]

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *