شیوه های ارسال ورق کارتن به کشورهای همسایه

شیوه های ارسال ورق کارتن به کشور های همسایه

شیوه های ارسال ورق کارتن به کشورهای همسایه متعدد و مختلف هستند. زیرا محصولات و کالاها دارای ویژگی‌های متفاوتی هستند که باعث می‌‌شود شرایط آن‌ها در هنگام ارسال و انتخاب نحوه نقل و انتقال در نظر گرفته شود. در نهایت متناسب‌ترین راه ارسال انتخاب خواهد شد.

در سال‌های اخیر میزان صادرات انواع ورق های کارتنی ( مثل: دو لایه یا سینگل، سه لایه، چهار لایه، پنج لایه، هفت لایه) به کشورهای همسایه افزایش یافته است. به همین دلیل نیاز است که بهترین راه که از جهت هزینه نیز مقرون به صرفه باشد گزینش شود.

شیوه های ارسال ورق کارتن صادراتی

به طور عمده چهار شیوه برای ارسال انواع ورق کارتن به کشورهای همسایه وجود دارد. راه‌هایی همچون:

  • ریلی (قطار): قطارهای باربری می‌توانند حجم زیادی از کالاهای صادراتی را جا به جا کنند. البته مسیر ریلی از ایران به کشورهای محدودی برقرار است. بنابراین نمی توان از این گزینه برای صادرات به همه کشورهای همسایه استفاده کرد.
  • هوایی (هواپیما): شیوه هوایی نسبت به سایر انواع راه‌ها هزینه‌های بیشتری را برای تولید کنندگان و مشتریان در بر دارد. بنابراین صرفاً در موارد خاص و برای صادر محصولاتی که در نهایت هزینه های خرید و فروش آن‌ها بتواند توجیه کننده هزینه روند صادرات باشد، انتخاب خواهد شد.
  • جاده ای (ماشین‌های سنگین مثل کانتینرها): ارسال بار توسط ماشین های بزرگ مثل کانیتنر گرچه زمان بر است اما از جهت هزینه می‌تواند معقول باشد و فرصت مناسبی را برای تجارت پرسود فراهم کند.
  • دریایی (کشتی): شیوه دریایی و ارسال با کشتی نیز بهترین گزینه برای مبادلات تجاری کشورهایی است که بین آن ها مرزهای آبی وجود دارد.

روش ارسال بار صادراتی براساس چه عواملی تعیین می‌‌شود؟

قطعاً نوع محصولات صادراتی و مقصد صادرات در تعیین شیوه ارسال بار نقش تعیین کننده‌ای دارد. برای مثال اگر موارد ارسالی در دسته انواع مواد غذایی یا میوه‌های مختلف قرار گیرند، نیاز است که در کوتاه‌ترین زمان به کشور مقصد برسند. بنابراین در این موارد سریع‌ترین مسیر را انتخاب می‌‌کنند.

از سوی دیگر اگر فاصله دو کشور مبداء و مقصد در زمینه تجارت، فاصله زیادی داشته باشند، مسیری برای صادر محصولات انتخاب می‌‌شود که هم زمان کمتری صرف کند و هم این که از جهت هزینه مقرون به صرفه باشد.

در زمینه ورق کارتن به دلیل این که کشورهای همسایه مرز های آبی و خاکی مناسبی با ایران دارند دو شیوه جاده ای و دریایی می‌‌تواند نتیجه بخش باشد.

برای مثال جهت ارسال ورق کارتن به کشور عراق از مسیر جاده‌ای بهره‌مند می‌‌شوند. کانتینرهای 20 فوت و 40 فوت می‌‌توانند حجم بالایی از محصولات صادراتی را از ایران به کشورهای همسایه از جمله عراق منتقل کنند.

هزینه ای که هر کدام از شیوه‌های ارسال برای صادرکنندگان و خریداران در کشورهای مقصد دارد قطعاً مد نظر قرار می گیرد تا بتوانند روشی را که از جهت اقتصادی توجیه پذیر است، انتخاب کنند.

مزایای ارسال جاده‌ای ورق کارتن به کشورهای همسایه

به دلیل این که بین ایران و کشورهای همسایه مرزهای خاکی وجود دارد، روند ارسال بار های صادراتی با شیوه جاده‌ای گسترش زیادی پیدا کرده است. در واقع در طی سال‌ها بودجه های کلانی در این زمینه اختصاص داده شده و روند کار برای تجار ایرانی و مشتریان خارجی تسهیل گردیده است.

تمامی این موارد باعث شده که هزینه‌های مرتبط با صادرات انواع کالا از جمله ورق های کارتنی به کشورهای همسایه مقرون به صرفه باشد. علاوه بر آن که روابط سیاسی مناسب با این کشورها در کاهش هزینه های گمرکی نقش پررنگی ایفا کرده است.

در کنار شرایط کاملاً آسان و مناسب صادرات جاده ای، سودهای کلانی که از بازارهای خارجی نصیب تولید کننده های ایرانی می‌شود، به افزایش تجارت و رونق بازار ایرانی‌ها منجر خواهد شد.

با افزایش میزان صادرات زمینی یا جاده ای با کشورهای همسایه می‌‌توانیم با هزینه های کم، ارز آوری قابل توجهی به کشور داشته باشیم.

مرتبط بخوانید: به کدام کشورها می‌توانیم ورق کارتن صادر کنیم؟

خاتمه

در این مقاله عمده راه‌هایی که برای تجارت با کشورهای همسایه وجود دارد را برشمردیم و شرایط هرکدام را مورد بررسی قرار دادیم. خوش بختانه تولید کننده‌های ایرانی در شرکت‌های ورق سازی در تهران و کرج حیطه کاری خودشان را گسترش داده و توانسته‌اند روابط تجاری موفقی با کشورهای همسایه داشته باشند.

باید توجه داشت به موازات رشد صادرات ورق کارتن به کشورهای خارجی می‌‌توانیم فرصت‌های شغلی بهتر و شرایط اقتصادی موفق‌تری را در ایران تجربه کنیم.

[ثبت امتیاز]
این نوشته در ورق ارسال شده است. این لینک مستقیم به این نوشته است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *