دلایل صادرات ورق کارتن به کشورهای همسایه

دلایل صادرات ورق کارتن به کشورهای همسایه 1

دلایل صادرات ورق کارتن به کشورهای همسایه مجموعه‌ای از علل سیاسی، اقتصادی و اجتماعی است که سبب شده تجارت پررونقی بین ایران و این کشورها اتفاق بیفتد. در ادامه تعدادی از این دلایل را جمع آوری کرده و به بیانی ساده آن ها را توضیح خواهیم داد. با ما همراه باشید.

صادرات انواع ورق کارتن به کشورهای همسایه

ورق های کارتنی، مواد اولیه ساخت انواع کارتن های بسته بندی و جعبه های کارتنی هستند که در کشور ایران و در کارخانه های ورق سازی تولید می‌شوند.

این ماده اولیه شامل انواع مختلفی می‌شود. از یک سو ورق های کارتنی از جهت تعداد لایه ها دسته‌بندی می‌شوند. یعنی ورق های کارتنی دو لایه یا سینگل، سه لایه، چهار لایه، پنج لایه، هفت لایه داریم.

از سوی دیگر ورق های کارتنی از لحاظ ترکیبات دسته‌بندی می‌گردند. در واقع جنس فلوت ها و لاینرهایی که در آن‌ها مورد استفاده قرار می‌گیرد، دارای انواعی است که ترکیبات آن‌ها را تشکیل می‌دهد.

بیشتر بخوانید: فلوت و لاینر کارتن چیست و علت نیاز به آنها در کارتن‌ لایه دار

علت‌های صادرات ورق کارتن به کشورهای همسایه

از مهم‌ترین دلایلی که می‌توان برای صادرات ورق کارتن به کشورهای همسایه برشمرد، موارد زیر هستند:  

  • افزایش حجم خرید و فروش ورق کارتن و تجارت پرسود برای ایران

به دلیل بالارفتن حجم تقاضا این محصول از سوی کشورهای همسایه، صادرات آن نیز افزایش یافت. از این رو خرید و فروش این محصولات برای تجار و تولید کننده های ایرانی مقرون به صرفه بوده و ارز قابل توجهی را وارد کشور می‌کند.

  • وجود بازارهای پررونق خارجی در کشورهای همسایه برای تولیدات ایرانی با کمترین رقابت

در کشورهای همسایه بازارهای پررونقی برای تولیدکنندگان ایرانی فراهم شده و توانسته‌اند که با تعداد زیادی از شرکت‌های معتبر وارد مذاکرات تجاری شوند. در نتیجه بدون رقابت‌های پیچیده، زمینه‌ای برای معرفی و عرضه هرچه بیشتر محصولات ایرانی فراهم گردید.

وجود مناسبات سیاسی موفق بین کشورها در شکل‌گیری این بازارهای داغ برای استقبال از تولیدکننده های ایرانی اثر گذار بوده است.

  • افزایش اعتماد بین کشورهای همسایه با ایران

به دلیل وجود روابط تجاری و سیاسی موفق بین ایران با کشورهای همسایه، فعالیت‌های مرتبط با صادرات ورق کارتن نیز افزایش یافت. در واقع تمامی این موارد باعث شد، شرکای خارجی به تخصص تولید کننده ها و کیفیت تولیدات‌شان اعتماد بیشتری داشته باشند و محصولات ایرانی را وارد بازارهای کشورشان کنند.

  • گسترش دانش و رشد سرعت تولید محصولات ایرانی‌

در چند دهه اخیر متخصصین ایرانی توانسته‌اند با افزایش دانش خود در حیطه تولید انواع ورق کارتن سرعت و کیفیت تولیدات کارتنی را نیز افزایش دهند. در نتیجه‌ی افزایش دانش، حجم تولیدات نیز افزایش یافته است و کمپانی‌های ایرانی توانسته‌اند نیازهای بسیاری از کشورها را در خصوص کارتن و ورق کارتن تامین کنند.

بدانید: هزینه‌ های گمرکی صادرات ورق کارتن به کشورهای همسایه

  • وجود مرزهای خاکی و آبی گسترده و نزدیک بودن کشورهای همسایه

به دلیل این که اکثر کشورهای همسایه با ایران مرزهای مشترک مناسبی دارند روابط تجاری با آن‌ها بدون پیچیدگی خواهد بود. در واقع کشورها به هم نزدیک هستند و بستر مناسبی برای نقل و انتقال انواع محصولات و کالاهای صادراتی فراهم گردیده است.

  • وجود امکانات مختلف در مسیر توسعه روابط تجاری

به سبب وجود روابط دوستانه‌ای که بین دولت‌مردان ایرانی با دولت‌مردان کشورهای همسایه وجود دارد، تمام امکانات و بسترهای لازم نیز برای روابط بیشتر و بهتر مهیا شده است. بودجه‌های کلانی که در مرزهای ایرانی با کشورهای همسایه تخصیص داده شده است، توانسته روند صادرات و واردات انواع کالاها و محصولات را تسهیل گرداند. در نتیجه می‌توان با هزینه‌های معقول، روند صادرات ورق کارتن را به کشورهای دیگر پیگیری کرد.

  • کاهش هزینه‌های مرتبط با صادرات به دلیل نزدیکی کشور‌های همسایه به ایران

هزینه‌هایی که برای صادرات ورق کارتن باید صرف شود بسیار مقرون به صرفه است. در واقع زمانی که این کالاها به فروش می‌رسند، سود حاصل از فروش چندان است که تمامی هزینه‌های مرتبط با گمرک و ارسال و … را جبران خواهد کرد.

مرتبط بخوانید: شیوه های ارسال ورق کارتن به کشورهای همسایه

خاتمه

در بخش‌های مختلفی که در این مقاله تدارک دیده بودیم، عمده دلایلی که در روند صادرات ورق کارتن به کشورهای همسایه دخیل هستند و زمینه را برای این اقدامات تجاری فراهم کرده‌اند را برشمردیم.

خوش‌بختانه رشد و گسترش تمامی فعالیت‌های تجاری و صادرات انواع محصولات می‌تواند منجر به رونق بازار ایران گردد که در نهایت به بهبود زندگی اجتماعی و اقتصادی ایرانی‌ها می‌انجامد.

5/5 - (1 امتیاز)
این نوشته در ورق ارسال شده است. این لینک مستقیم به این نوشته است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *