به کدام کشورها می‌توانیم ورق کارتن صادر کنیم؟

صادرات ورق کارتن به کشور های همسایه 1

به کدام کشورها می‌توانیم ورق کارتن صادر کنیم؟؛ موضوع صادرات ورق کارتن به کشورهای همسایه، قطعاً ذهن بسیاری از تجار و تولید کننده‌های ایرانی را به خود مشغول می‌کند. برای پاسخ باید گفت، ایران در یکی _ دو دهه اخیر روابط تجاری خوبی با کشورهای همسایه برقرار کرده است. یکی از حوزه‌هایی که کشور ایران نسبت به کشورهای همسایه پیشگام است، بخش تولید انواع ورق های کارتنی باکیفیت می‌باشد. به همین دلیل مشتریان از کشورهای مجاور برای خرید این محصولات کارتنی به کشورمان سفر می‌کنند.

در این مقاله می‌خواهیم بدانیم به کدام کشورها یا همسایگان ایرانی می‌توانیم ورق کارتن صادر کنیم و امکان تعامل‌های تجاری با آن‌ها وجود دارد.

کشورهای همسایه ایران و داد و ستدهای تجاری با آن‌ها

به طور کلی محصولات و کالاهای مختلفی از ایران به کشورهای حاشیه‌ای و مجاور صادر می‌گردد. اما یکی از کالاهای صادراتی قابل توجه که در ابعاد وسیعی ارسال آن انجام می‌شود، انواع ورق های کارتنی است.

ورق های کارتنی در روند تولید انواع جعبه های کارتنی و بسته بندی مورد استفاده قرار می‌گیرند. به همین دلیل اهمیت دارد که کیفیت بالایی داشته باشند. در صورتی که ورق های کارتنی کیفیت نداشته باشند، در نهایت به تولیدات مناسبی در زمینه بسته بندی های کارتنی نخواهیم رسید.

کشورهای همسایه در حیطه صنعت کارتن سازی و ورق سازی به دو شکل با ایران تعاملات تجاری دارند. یا این که ورق های کارتنی را خرید می‌کنند و در کشور خودشان دست به تولید انواع جعبه های بسته بندی می‌زنند. یا این که به صورت آماده انواع جعبه کارتن های بسته بندی را وارد کشورشان می‌کنند.

خواندنی: کارتن سازی و آشنایی با مواد اولیه مورد نیاز + ماشین آلات

امکان صادرات ورق کارتن به کدام کشورهای همسایه فراهم است؟

به طور کلی به دلیل روابط سیاسی مناسبی که ایران با همسایگان خود دارد روابط تجاری نیز بدون محدودیت قابل انجام است. مثلا:

ترکیه، ازبکستان، پاکستان، آذربایجان، عراق، عربستان، ترکمنستان، افغانستان، قزاقستان، کویت، بحرین، قطر، امارات، عمان و… از جمله کشورهایی هستند که می‌توانیم تولیدات زیادی را در زمینه ورق های کارتنی به آن‌ها ارسال کنیم.

هم اکنون نیز چنین روابط تجاری بین تولید کننده‌های ایرانی با مشتریان ساکن در کشور همسایه مثل عراق، برقرار است و حجم بالایی از خرید و فروش و صادرات بین ایران و آن‌ها وجود دارد.

صادرات ورق کارتن به کشورهای همسایه چه نتایجی در پی دارد؟

قطعاً به میزانی که صادرات به کشورهای همسایه افزایش داشته باشد، روند ارزآوری به کشورمان بهبود خواهد یافت. به این معنا که کشورمان از مسیر فروش‌های خارجی می‌تواند به سودهای کلانی دست پیدا کند و خط تولید شرکت های ورق سازی مختلف همواره مشغول باشند.

فعالیت‌های گسترده شرکت‌های ورق سازی در ایران مساوی است با شاغل شدن میلیون‌ها ایرانی در این خطوط تولید. در نتیجه می‌توانیم نیاز شهروندان ایرانی را در خصوص برخورداری از شغل تامین کنیم و از جهت اقتصادی نیز رشد قابل توجهی داشته باشیم.

بهترین کشور برای تبادلات تجاری با ایران

تمامی کشورهایی که مرزهای مشترکی با ایران دارند به نوعی کشور خوبی برای روابط تجاری محسوب می‌شوند. زیرا که مرز مشترک باعث می‌شود بتوانیم به راحتی روند نقل و انتقال سفارشات کشورهای مقصد را انجام دهیم.

برای مثال تصور کنید که کشور عراق حجم بالایی از سفارشات را در خصوص صادر انواع ورق کارتن به آن کشور، در یک شرکت ایرانی ثبت کرده است. طبیعی است که روند ارسال سفارشات به این کشور به دلیل نزدیکی به ایران و داشتن مرزهای مشترک به سادگی قابل انجام است. در نتیجه هزینه‌های مرتبط با نقل و انتقال نیز کاهش چشمگیری خواهد داشت. کاهش هزینه ارسال در نهایت به کاهش هزینه های صادرات و افزایش میزان سود می‌انجامد.

بیشتر بخوانید: مشاوره خرید و فروش ورق کارتن در تهران _ کرج ( شیت و رول )   

انواع ورق های کارتنی صادراتی

تمامی انواع ورق های کارتنی را می‌توان به کشورهای همسایه صادر کرد و مشتریان می‌توانند بر حسب نیاز، خریدشان را انجام دهند. مثل:

خاتمه

در این مقاله در صدد بودیم بسیاری از کشورهایی که امکان گسترش صادرات انواع ورق های کارتنی به آن‌ها وجود دارد را به شما معرفی کنیم. علاوه بر آن نیز مزایای صادرات ورق های کارتنی را به این کشورها برشمردیم. خوش‌بختانه به دلیل حجم بالای تولیدات شرکت های ورق سازی در ایران هیچ گونه محدودیتی در زمینه ثبت سفارشات کشورهای خارجی در ایران وجود ندارد و به راحتی می توانیم نیاز بازارهای خارجی را در کشورهای همسایه تامین نماییم.

[ثبت امتیاز]

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *